Status van mijn bestelling

Heb je een product bij ons besteld en ben je benieuwd of er al nieuws is over jouw bestelling? Per mail houden we je op de hoogte over de status van jouw bestelling.

Ik heb geen bestelbevestiging ontvangen. Wat nu?

Heb je een bestelling geplaatst maar nog geen bestelbevestiging ontvangen? Geen zorgen! Het kan even duren tot je deze ontvangt. Heb je na 24 uur nog geen bestelbevestiging ontvangen, dan willen we je vragen om contact met ons op te nemen. Controleer ook altijd even je SPAM box.

Je kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier

Ik heb nog geen Track & Trace code ontvangen, wanneer ontvang ik mijn bestelling?

Zodra alles is ingepakt én overhandigd is aan onze vervoerder ontvang je een mail met de boodschap dat jouw bestelling is verzonden. Hierin staat een link naar de Track & Trace waarmee je de zending kan volgen en een indicatie krijgt hoe laat je de bezorger precies kan verwachten. Deze mail wordt vaak ‘s avonds laat verstuurd omdat we dan alles overhandigen aan onze vervoerder.

Hoe annuleer ik mijn bestelling?

Zie je af van je bestelling? Als het pakket ons magazijn nog niet heeft verlaten, kunnen wij in de meeste gevallen de bestelling annuleren. Neem contact met ons op, dan helpen wij je graag verder!

Je kunt contact met ons opnemen via ons contactformulier